Qui som

Som una família composta per la Marta, el Martí i els nostres fills Andrea i Gerard, dedicats a la cria de pollastres ecològics des de l'any 2008, ubicada a la comarca Pallars Jussà, al Prepirineu lleidatà.

Casa nostra era un dels antics “Castells de Frontera” del Montsec, del qual només ens queda la Torre defensiva (d’aquí el nom de la nostra granja).

És una finca de 28 hectàrees, hem agafat un bocí de bosc de 16.000 m² i hem fet la granja dels pollastres, intentant que visquin de la forma més “salvatge” possible, afegint així a la seva dieta totalment ecològica, la varietat més extensa possible tant d’insectes com de diferents plantes de bosc.

Estem completament aïllats i sense serveis, tenint el nucli urbà més proper de casa a km. , tant la granja com la casa familiar, funcionen amb plaques solars i aigua de pluja, aconseguint així una explotació totalment autosuficient i responsable amb el seu entorn.

Tant nosaltres com els pollastres, tenim el gran privilegi d’estar ubicats amb vistes al Congost de Mont-Remei i dins del Geoparc del Montsec, que li proporciona a la terra uns substrats especials i sota un cel Startlight que certifica els espais que posseeixen una excel·lent qualitat de cel i que representen un exemple de protecció i conservació.

Martí

M’encarrego del dia a dia de la granja, d’alimentar els nostres pollastres, fer-los créixer i te’ls porto a casa. Truca a la Marta i jo apareixo a la porta.

Marta

M’encanta el tracte personal i parlar amb cadascun dels nostres clients. Si vols pollastres, truca’m i parlem!